Behind the scenes: Keidas look 2 – Talvi

Kirjoittanut Ida Hanhiniemi / 365 days with Ida 


Joko tutustuit Keitaan upeaan talvi-lookiin, joka huokuu glamouria ja juhlaa? Keidas luo inspiroivan meikkilookin neljä kertaa vuodessa, yhden jokaiseen sesonkiin. Niistä kaksi ensimmäistä on nyt julkaistu. Keitaan ensimmäisen lookin, eli syys-lookin, näet täältä. 

Keidas by Lumon Tiina Toratti ja upea malli Emma-Sofia Hautala. 

Meikki toteutettiin Zuii Organic -sarjan kosmetiikkatuotteilla. Hiukset pestiin Unique Haircare -sarjan shampoolla ja muotoiltiin Less is more:n tuotteilla. Tarkemmat tuotetiedot täällä.

Dramaattiset ja tyylikkäät mustat rajaukset syntyivät rajauskynän ja luomivärin avulla. Yksinkertainen, mutta dramaattinen silmämeikki sopii hyvin yhteen punaisten huulien kanssa. Kun pääpaino on selkeässä kissamaisessa rajauksessa, voi muun silmämeikin jättää hillitymmäksi. Tyylikkään meikin kaveriksi tehtiin kaunis ja juhlava kampaus.

Tämä meikki sopii täydellisesti tämän sesongin juhliin; niin pikkujouluihin, itsenäisyyspäivän juhliin kuin uuden vuoden kippistelyihinkin. Pelkästään huulipunan sävyä vaihtamalla ilmeestä saa kokonaan toisenlaisen.

Keitaan Talvi-lookin kuvasi Pasi Tiitola.

Juhlasesongin ollessa vilkkaimmillaan moni toivookin apua kampauksen tai meikin tekoon. Kampausten hinnat Keidas by Lumossa alkaen 30€ ja juhlameikki 60€. Ajan meikkiin tai kampaukseen voit varata täällä. Tarjoamme myös meikkiopastusta hintaan 90€, johon sisältyy vapaavalintaisia meikkituotteita opastuksen hinnalla.


Lisää artikkeleita: