Hoivaa hiuksillesi hiusöljyillä

Syksy ja talvi lähestyvät, ja hiukset sekä hiuspohja alkavat kaivata runsaampaa hoivaa. Unique -hiustuotesarja on saanut kolme uutta loistavaa tuotetta hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin.

Argan hair oil sopii erityisesti kuiville ja värjätyille hiuksille. Hajusteeton Arganöljy ravitsee ja elvyttää kuivia ja vaurioituneita hiuksia, tehden niistä silkkisen pehmeät. F-vitamiini ehkäisee hiusten katkeamista. Arganöljy sopii käytettäväksi tehohoitona ennen hiusten pesua, tai sipaisemalla muutama tippa hiusten latvoihin tuomaan kiiltoa ja hoivaa. Vinkki! Tuote sopii loistavasti myös kynsinauhojen hoitoon.

Omega -3 scalp & hair oil tuo apua kuivalle tai virkistystä kaipaavalle hiuspohjalle. Rosmariiniöljy rauhoittaa ja hoitaa kiristävää ja ongelmaista ihoa, ja piparminttuöljy virkistää hiuspohjan verenkiertoa. Tämä hiusöljy sisältää runsaasti ravitsevaa Omega -3, ja lisäksi Jojobaöljy ja F-vitamiini kosteuttavat hiuspohjaa tehokkaasti.

Vitamin F hair oil sopii kevyen mutta ravitsevan koostumuksensa vuoksi kaikille hiustyypeille. Tämän öljyn voi loistavasti jättää hiuksiin jätettävän hoitoaineen tapaan ilman, että hius jää raskaaksi. Sopii käytettäväksi kuiviin sekä pyyhekuiviin hiuksiin tuomaan kiiltoa ja kosteutusta.

Lisää artikkeleita: