Intialainen päähieronta rentouttaa kehon ja mielen

Intialainen päähieronta on osa Keitaan palvelujen kokonaisuutta. Se on rentouttava, rauhoittava ja stressiä helpottava hoitomuoto, joka tehdään asiakkaan istuessa tuolilla mukavassa asennossa, vaatteet ja lämmin viltti päällä. Hoidossa käsitellään pään alueet, kasvot, niska, hartiat yläselkä ja käsivarret. Hierontatekniikka ei pyri voimalliseen painallukseen vaan tekniikan tarkoituksena on stimuloida verenkiertoa ja poistaa kehon kuona-aineita helpottaen sen avulla mm. niska- ja hartiaseudun vaivoja, stressiä ja päänsärkyä. Intialainen päähieronta vahvistaa erityisen hyvin hiuspohjan hyvinvointia ja on siksi ihana kokemus myös kampaamokäynnin yhteydessä.

Intialainen päähieronta kuuluu vanhaan ayurvediseen perinteeseen, jonka mukaan terveys on mielen, sielun ja kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ayurvedaa nimitetään myös elämän tieteeksi sillä se muodostuu kahdesta sanskritin kielisestä sanasta – ayus ”elämä” ja veda ”tieto” tai ”tiede”. Nykyaikaisen intialaisen päähieronnan metodin on kehittänyt intialainen näkövammainen osteopaatti ja hierontaterapeutti Narendra Mehta. Alunperin hieronta keskittyi vain pään seudulle, mutta Narendea Mehta laajensi menetelmää huomattuaan, että elämän paine kerääntyy vahvasti myös hartianseudulle. Suomeen menetelmä rantautui vuonna 1999 irlantilaissyntyisen Dee Ahernin tuomana.

Intialainen päähieronta on syvärentouttava ja hoidollinen kokemus. Se vapauttaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien seudulla. Lihas- ja hermokudosten rentoutuessa lihas-jännitys pienenee ja liikkuvuus lisääntyy. Lisäksi hapen ja ravinteiden vaikutus paranee ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu. Pään hierominen myös vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa ja edistää tervettä hiustenkasvua. Vilkastunut verenkierto kuljettaa aivoille happea, näin se myös parantaa keskittymistä ja selkeyttää ajattelua. Intialainen päähieronta toimii siis kokonaisvaltaisesti vaikuttaen kehon ja mielen stressitilojen vähentymiseen.

Intialainen päähieronta sopii etenkin niille jotka kärsivät stressistä, unettomuudesta, migreenistä, lihaskireydestä niska ja hartiaseudulla. Tehokkaampi ja pitkävaikutteisempi vaikutus saadaan sarjahoitona, mutta se on myös oiva hoito kertaluontoisena tai johonkin muuhun kosmetologin tai kampaajan hoitoon yhdistettynä.

Tarjoamme  toukokuun loppuun saakka viiden kerran sarjahoidon intialaisesta päähieronnasta hintaan 260e (norm. 325e). Hintaan kuuluu 5 x 45 minuutin intialainen päähieronta, sisältäen selän, pään, ja korvien hieronnan. Tarjous on voimassa vain kosmetologimme Miian päähieronnoista. (Yksittäisen 45min hieronnan hinta on 65 euroa.) Ajan voit varata puhelimitse numerosta 0445140018 tai nettiajanvarauksestamme. Tervetuloa hemmoteltavaksi!

12803988_1254855971194864_600135126_n

 

 

Lisää artikkeleita: