Keidas syyslook vol 2. – kulisseissa

Vastapainoksi kevät- ja kesälookiemme hempeydelle, halusimme tehdä Keitaan syyslookista hivenen dramaattisemman, ja keskittää meikissä painopisteen silmämeikkiin. Hiuksiin halusimme tuoda pehmeyttä ja volyymia, joten kiharsimme mallimme Lauran paksut kutrit isoksi kiharapilveksi.

img_4862 img_4858

Muutama päivä ennen kuvauksia värjäsimme Lauran hiukset ekokampaamossamme Cultivators -sarjan kasvivärein. Väri tekee hiukseen kauniin kiillon ja pehmeän luonnollisen sävyn. Kuvauspäivänä hiukset pestiin ja hoidettiin Less is More -sarjan Lindengloss shampoolla ja hoitoaineella. Hiuksiin levitettiin ennen hiusten kuivausta samaisen sarjan Masgobadogeeli tuomaan joustavaa pitoa. Geeliä lisättiin myös kuivaan hiukseen ennen kiharrusta; tämä takaa kiharoiden pysyvyyden, ja tekee niistä kimmoisat ja kauniit. Kiharruksen jälkeen suihkimme hiuksiin Unique -sarjan hiuslakkaa, ja viimeistelyvaiheessa saimme suolasuihkeella kiharapilveen karheutta ja rakennetta. Sipaisu Less is Moren Hunajavahaa kiillotti viimeisen ei toivotun pörröisyyden hiuksista.

img_4863img_4852 img_4853   img_4861 img_4860 img_4857

Meikissä käytimme Zuii Organic -kukkaismeikkisarjan tuotteita. Meikkipohjana käytimme nestemäistä meikkivoidetta sävyssä Natural Bisque, ja ihon pieniä värieroja tasoiteltiin peitekynien sävyillä Fair ja Natural. Lisäpeiton ja mattaisen lopputuloksen saamiseksi viimeistelimme pohjan Ultra Foundation sävyllä Alabaster. Meikkipuuteri Hazelnut sopii loistavasti luonnollisten varjostusten tekoon esimerkiksi poskiluun alapuolelle, sekä otsalle. Poskipunana toimi tällä kertaa hohdepuuteri sävyssä Raspberry, mikä toi ihanaa kuultoa ja hehkua poskille.

img_4856 img_4864

Silmämeikki aloitettiin Zuiin rajauskynän sävyllä Emerald. Smoky -tyylisestä silmämeikistä saa kestävän ja intensiivisemmän levittämällä ensin rajauskynää ronskisti ripsien tyveen ja nostamalla sitä kohti luomivakoa siveltimellä häivyttäen. Tämän jälkeen luomiväri tarraa hyvin kiinni nahkeaan pohjaan. Tärkein luomivärisävy tässä lookissa oli ihana sammaleen vihreä sävy Moss. Vihreää häivyteltiin Chestnut -sävyn kanssa, ja silmän ulkonurkkaan tuotiin ripaus Black Diamond -sävyä, sekä mustaa rajauskynää tekemään katseesta intensiivisemmän. Lopuksi ripsiin lisättiin pari kerrosta Volume -mascaraa.

Lauran kulmat skarpattiin kulmakynän sävyllä Taupe, ja huuliin levitettiin kerros Zuiin Classic -huulipunaa, sävyssä Nude.

img_4859

Vaatevalinnan, kuvausvalojen säätämisen, ja hiusten ja meikin viimeistelyn jälkeen alkoikin itse kuvaus. Valokuvaajamme Pasi Tiitola (www.pasitiitola.com) ohjeisti kuvauksellista malliamme Lauraa, ja useiden eri kuvavariaatioiden ja yli 200 kuvan jälkeen oli vihdoin valmista! <3

img_4849 img_4850 img_4851

img_4854

keidasbylumo-160923-4233

Lisää artikkeleita: