Keidas-tiimin suosikkituotteet top 5

Asiakkaat usein kysyvät meiltä omia suosikkituotteitamme ja mielipiteitä tuotteista. Ajattelimmekin koota joitain tämän hetken suosikkejamme yhteen, ja vilauttaa siten teille omien peilikaappiemme sisältöjä. Keitaassa seisomme ylpeinä jokaisen upean tuotteen ja tuotesarjan takana, joten viiden suosikkituotteen valinta tuottikin hankaluuksia. Tässä kuitenkin tämän hetken Keidas-tiimin 10 suosikkituotetta:

Miia, kosmetologi-meikkaaja:

Dabba kanerva -kukkaisvesi

Kanerva kukkaisvesi piristää aamujani ihanalla tuoksullaan. Tuo kosteutta ja tasapainoa. Käytän kukkaisvettä päivittäin sekä pumpuliin suihkutettuna, että myös suoraan kasvoille. Tätä ihanaa suihketta ei voi koskaan laittaa liikaa.

Zuii Sheer stick, sävy Begonia

En ole ollut aikaisemmin hirveä huulipunien ystävä ennen kuin tutustuin Zuiin tuotteisiin. Nyt en osaa olla melkein koskaan ilman. Tämän punan koostumus on kuivuuteen taipuvaisille huulilleni mainio, eikä puna tunnu huulilla ollenkaan, mikä on hyvä juttu. Begonia on suosikkini, mahtavan pirtsakka sävy, vaikka sävystä tulee mieleen kesä, käytän sitä ympärivuoden.

Patyka Huile Absolue -öljyseerumi

Odotan hetkeä, kun saan puhdistaa kasvoni iltaisin. Suikuttaa kukkaisvettä ja laittaa tämän ihanalta tuntuvan öljyn kasvoilleni. 12 eri kasviöljyn sekoitus tuntuu hoitavalta. Vaikka ihossani on kuivuuden lisäksi rasvaisuutta tämä öljy imeytyy tosi nopeasti.

Absolution le soin purifiant -kasvonaamio

Ihoni on välillä tosi herkällä päällä ja puskee myös muutamia epäpuhtauksia. Silloin ei tee hirveästi mieli kuoria ihoa, vaan laittaa jotakin viilentävää. Tämä valkosavipohjainen naamio tuo raikkaan tunteen, ei tunnu savinaamioiden tapaan kuivalta. Iho on 10min jälkeen rauhoittunut huomattavasti.

Less is more Herbal tonic -hiuspohjan yrttivesi

Rakastan viilentävää tunnetta myös hiuspohjassa, kun oikein tuntuu kuivalta ja kutittavalta. Yrttisuihke hoitaa ja rauhoittaa ongelmallista hiuspohjaa välittömästi. Käytän tätä aina kun kaipaan jotakin helpotusta hiuspohjaani.

13225116_1316502731696854_501942447_o

Tiina, meikkaaja-ekokampaaja:

Absolution Le Sérum Anti-Soif -seerumi

Kosteuttava antioksidanttiseerumi tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Ihanan kevyen koostumuksen ansiosta seerumi imeytyy ihoon hetkessä, ja sopii käytettäväksi joko sellaisenaan tai kasvovoiteen tai -öljyn lisänä. Varsinkin aurinkoisen päivän jälkeen mm. Aloe veraa ja seljanmarjaa sisältävä seerumi tuntuu ihanan viilentävältä ja rauhoittavalta iholla!

Absolution huulipuna Powerful Pink 19

Huulipunien suurena ystävänä tykkään vaihdella huulipunasävyjä mielialan mukaan. Absolutionin huulipunien koostumus on mattainen ja jämäkkä, ja puna pysyy huulilla koko päivän. Vaikka juuri muuta meikkiä ei käyttäisikään, huulipuna piristää ilmettä helposti. Myös Zuiin huulipunat Butterscotch ja Begonia ovat kestosuosikkeja.

Zuii Organic kulmakynä, sävy Taupe

Kulmakarvat ovat omissa meikkirutiineissa korkealla sijalla, sillä huolitellut kulmat skarppaavat koko muun ilmeen. Zuiin kulmakynä on ehdoton luottotuotteeni, sillä sen tarpeeksi napakka ja vahamainen koostumus tekevät kynästä helposti käytettävän, ja liian kovaa jälkeä on vaikea saada aikaan.

Honoré des Prés Vamp a NY

Honoré des Prés -parfyymi on juuri sopivan naisellinen ja makea, muttei liian yliampuva. Vaikka yleensä vierastan vaniljan tuoksua, tässä tuoksussa se on yhdistetty tuberoosaan ja rommiin, mitkä tasoittavat makeutta sopivasti.

Zuii Organic poskipuna, sävy Melon

Poskipuna raikastaa ja elävöittää kasvot. Oma lempparisävyni on Zuiin Melon, mikä on raikas kylmän sävyinen pinkki lisättynä häivähdys kullan hohtoa. Kaunis kuulto tuo poskille luonnollista hehkua.

13211016_1316502718363522_1070723510_o

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Lisää artikkeleita: