Yrttien voimaa!

Luonto on pullollaan ravinteita ja hivenaineita sisäisen balanssin tukemisen lisäksi myös ulkoiseen kauneuden hoitoon. Yrttien hoitava ja terapeuttinen vaikutus on tiedetty jo pitkään, ja parhaimmat konstit esimerkiksi hiuspohjan ongelmien hoitoon löytyvätkin luonnosta. Kasvit tarjoavat aitoa luonnon voimaa, apukeinoja epätasapainotilanteisiin, sekä ihania hemmotteluhetkiä. Helmikuussa lanseeraammekin hiusten yrttihuuhteet lisäpalveluna hiusten leikkausten yhteyteen! <3

Kolme suomalaista yrttiä ovat ylitse muiden, mitä tulee hiusten hyvinvoinnin lisäämiseen ja hiuspohjan ongelmien hoivaamiseen. Nokkonen, kamomilla, ja peltokorte ovat useimmille tuttuja kotipihan kasveja, mitkä tarjoavat aimo annoksen hoitavia elementtejä hiuksille.

Nokkonen on superfoodia parhaimmillaan. Ulkoisesti käytettynä se kiihdyttää päänahan verenkiertoa, millä on positiivinen vaikutus myös hiusten kasvuun. Nokkonen vahvistaa heikkoja ja hauraita hiuksia, ja tasapainottaa hiuspohjan talinteritystä. Tämä superyrtti sopii parhaiten tummille ja punertaville hiuksille, sillä se saattaa voimistaa näiden värien sävyä.

Lempeä ja rauhoittava kamomilla tekee hiukset kiiltäviksi ja pehmeiksi; se antaa myös hohtoa ja elävyyttä vaaleille hiuksille. Kamomilla rauhoittaa ärtynyttä päänahkaa, ja sopii myös herkälle hiuspohjalle. Talvella hiuspohjan ongelmat ovat todella yleinen juttu, joten rauhoitus lempeillä tuotteilla ja kamomillahuuhteella tarjoavat niihin apua.

Peltokorte sisältää luonnostaan runsain mitoin piitä, mikä on varsinainen hiusravinne; se vahvistaa ja voimistaa hentoa ja haurasta hiusta. Peltokorte hoitaa hiuspohjaa tehokkaasti, estää hiuksia rasvoittumasta, ja vähentää hiuspohjan rasvaista hilsettä.

Hiusten yrttihuuhtelu tehdään hiustenleikkausten yhteydessä, hiusten pesun- ja mahdollisen hoitoaineen jälkeen. Yrttivesihuuhtelua ei pestä pois, vaan se jätetään vaikuttamaan hiukseen. Parhaat hoitotulokset saavutetaan säännöllisellä käytöllä, mutta jo yksi huuhtelukerta rauhoittaa ja hoivaa hiuspohjaa sekä hiusta tehokkaasti.

Tämä lisäpalvelu on saatavana vain ekokampaajamme Teijan hiustenleikkausten yhteydessä. Tutustumistarjouksena tarjoamme hiusten yrttihuuhtelun helmikuun ajan hintaan 10e (norm. 15e). Mikäli varailet ajan nettiajanvarauksestamme, lisää yrttihuuhtelu mukaan ”lisäpalvelut” -kohdasta. Puhelimitse varatessasi voit mainita lisäpalvelun ajanvarauksen yhteydessä.

Lämpimästi tervetuloa kokemaan yrttien hoivaava voima!

Lisää artikkeleita: