Ekokampaamo Kide

Lumo Beauty Oy on asetettu konkurssiin 11.9. josta johtuen toimintamme päättyy syyskuun loppuun mennessä.  Kiitämme kaikkia asiakkaita kuluneista vuosista!

Ekokampaamo Kide on aito ekokampaamo keskellä Tampereen keskustaa. Rauhallinen tunnelma, lempeä ja luonnollinen tuoksumaailma, sekä luonnonkosmetiikan laadukkaat tuotteet yhdistettynä ekokampaajiemme ammattitaitoon luovat kokonaisvaltaisen ekokampaamo kokemuksen. Meille kauneuden hoitaminen merkitsee tuotteita, joiden raaka-aineet ovat peräisin luonnosta ja jotka sisältävät mahdollisimman runsaasti aidosti hoitavia ominaisuuksia.

EKOKAMPAAMO

Ekokampaamomme palvelut toteutetaan luonnonmukaisesti, hiusta ja hiuspohjaa vahvistaen. Valikoimaan kuuluvat hiustenleikkaukset, kasvivärjäykset, savivaalennukset, intialainen päähieronta, hiusten hoitokäsittelyt sekä kampaukset. Hiustenvärjäykset sekä -hoidot teemme luomukasvijauheilla ja muilla luonnosta saatavilla raaka-aineilla, kuten savella, turpeella ja merilevällä. Kasvivärien sävyvalikoimamme on laaja. Kasvivärit säilyttävät hiusten sävyvivahteet ja tekevät väristä elävän. Tutustu ekokampaamopalveluihimme tarkemmin täällä.

MEIKKIPALVELUT

Meikkitaiteilijan opastuksella opit korostamaan kasvojesi parhaita puolia tai laittaudut juhlaan ammattilaisen avustuksella. Käytössämme on australialainen ammattimeikkisarja Zuii Organic, jonka valikoima on kattava ja sen sävyistä löytyy runsaasti vaihtoehtoja. Järjestämme myös meikki-iltoja ja yksityistilaisuuksia. Varaa aikasi opastukseen täältä.