Palvelut

Ekokampaamo Kiteen palvelutarjontaan kuuluvat ekokampaamo- ja meikkipalvelut, jotka kaikki toteutamme luonnon hoivaavia raaka-aineita hyödyntäen. Tiloissamme toimii myös Ekokauneushoitola Lupiini. Lupiinin palvelutarjontaan voit tutustua täällä.

EKOKAMPAAMOSSAMME pääset kokemaan rauhoittumishetken esimerkiksi hiusta hoivaavan ja sävyttävän kasvivärin-, hiusta lempeästi kirkastavan savivaalennuksen-,  rentouttavan ja virkistävän intialaisen päähieronnan-, tai uuden piristävän hiusmallin kautta. Hiuspohjan ja hiusten ongelmiin apua tuo esimerkiksi kosteuttava turve-, tai puhdistava ja tasapainottava savihoito. Elinvoimaa ja uutta potkua hiukset saavat energialeikkauksesta, mikä on harmoninen ja hiusta vahvistava leikkaustapa, sisältäen intialaisen päähieronnan sekä öljyhoidon.

MEIKKIPALVELUT arkeen, juhlaan, ja vaikkapa mainos- tai promokuvauksiin löydät meiltä. Meikkiopastukset ovat Meikkipalvelut toteutamme laadukkaalla Zuii Organic -meikkisarjalla aina asiakkaan toiveiden ja tarpeen mukaisesti.