Ekokampaamo

KASVIVÄRJÄYS

Kasvivärjäys Keidas by Lumossa käytämme hiusten värjäykseen vain kasvivärejä, jotka ovat 100% luonnollisia, sekä luomusertifioituja. Kasvijauheina käytetään henna, cassia, sekä indigo- kasveja, sekä muita värjääviä ja hoitavia kasveja sekä yrttejä. Värit sekoitamme asiakkaan toiveiden ja hiusten tarpeiden mukaan. Lopputulokset ovat luonnollisia ja useimmiten lämpimän sävyisiä. Asiakkaan oma hiusten väri vaikuttaa värin lopputulokseen, sillä kasvivärillä ei pystytä vaalentamaan hiusta. Harmaat hiukset saadaan kasviväreillä peittoon, mutta tämä voi vaatia useamman värikäsittelyn halutusta lopputuloksesta ja värisävystä riippuen. Kasvivärit sopivat yleensä niille, joille synteettiset hiusvärit eivät sovi esimerkiksi ppd-allergian vuoksi. Kasviväreillekin voi olla allerginen, mutta se on hyvin harvinaista. Kokonaisuudessaan kasvivärin voi mieltää hiusten ja hiuspohjan hoitona, joka antaa hiuksille myös ihanan värin sekä kiillon. Kasviväri jatkaa hapettumistaan hiuksessa värin laiton jälkeen jopa viikon ajan, minkä vuoksi hiuksia ei suositella pestäväksi kahteen päivään värin laiton jälkeen. Väri siis jatkaa eloaan ja muokkautuu hiuksessa kampaamokäynnin jälkeen. Kasviväri pysyy hiuksessa hiuksen kunnosta ja sävystä riippuen kestovärin tapaan. Kaikki kasvivärimme ja hiusten hoidoissa käyttämämme tuotteet sopivat myös vegaaneille.

SAVIKIRKASTUS

Hiusten savikirkastus on tavallista vaalennusta hellävaraisempi ja biohajoava menetelmä hiusvärin kirkastukseen. Kirkastus tehdään savesta, soodasta ja vetyperoksidista sekoitettavalla massalla, jolla saadaan 1-2 asteen kirkastusta hiukseen. Savikirkastus sopii luonnonvärisille sekä kasvivärjätyille hiuksille, synteettisen hiusvärin päälle savikirkastusta ei suositella. Savikirkastuksen lopputulos on kauniin luonnollinen ja eläväinen, aurinkoraidoituksen kaltainen. Olethan meihin yhteydessä ennen ajanvarausta mikäli sinulla on aiempia käsittelyjä hiuksissasi!

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta rentouttaa, tasapainottaa sekä stimuloi hiuspohjan verenkiertoa, ja se sopii rentoutushetkeksi etenkin stressaantuneille ja kiireisille asiakkaille, joille pysähtyminen ja rauhoittuminen on haastavaa. Intialaiseen päähierontaan voi sisältyä pään, selän, kasvojen ja korvien hieronta, asiakkaan toiveista riippuen. Hieronta tehdään hoitavan öljyn kanssa, asiakkaan istuessa, ja hieronnan ajaksi asiakas saa halutessaan alaselkäänsä lämpimän kauratyynyn ja harteilleen viltin. Hieronnan jälkeen olo on rentoutuneen virkistynyt.

ENERGIALEIKKAUS

Energialeikkaus on hiustenleikkauskokonaisuus, mihin sisältyy intialainen päähieronta, öljyhoito, sekä hiustenleikkaus. Intialainen päähieronta ennen leikkausta vilkastuttaa verenkiertoa ja rentouttaa mieltä. Leikkaustekniikka on energialeikkauksessa puhdas ja selkeälinjainen, ja mm. hiusten omat kasvusuunnat otetaan huomioon. Näinollen hiusmallista tulee harmoninen ja helposti muotoiltava, ja hiukset tuntuvat elävämmiltä ja jotkut jopa taipuisemmilta. Kokonaisuutena energialeikkaus rentouttaa ja antaa uutta energiaa sekä hiuksille että mielelle.

LEIKKAUKSET JA KAMPAUKSET

Kampaamostamme saat toiveidesi mukaiset ja juuri sinulle sopivat hiustenleikkaukset, sekä parturipalvelut. Kampaukset suunnittelemme tärkeään päivääsi sopivaksi. Kampaamossamme käytämme laadukasta Less is More -luonnonkosmetiikkasarjaa hiusten muotoiluun.

HIUSTEN HOIDOT

Hiusten ja hiuspohjan ongelmiin tuovat apua luonnontuotteilla tehdyt hiusten hoitokäsittelyt. Turvehoito kosteuttaa kuivaa hiusta, ja helpottaa hiuspohjan ongelmia, kuten kutinaa, ärsytystä sekä hilseilyä. Savihoito puhdistaa, ja tasapainottaa rasvoittuvaa sekä oikuttelevaa hiuspohjaa. Merilevähoito on hiusten syväpuhdistaja. Kaikkiin hoitokäsittelyihimme kuuluu intialainen päähieronta sekä öljyhoito.