Meikkipalvelut

MEIKKAUKSET

Meikkaukset elämäsi pieniin tai suuriin hetkiin toteutamme Ekokampaamo Kiteessä. Häämeikki sisältää koemeikin sekä itse juhlapäivän meikin. Koemeikissä suunnittelemme yhdessä juuri sinun tyyliisi ja toiveisiisi sopivan, parhaita puoliasi korostavan juhlameikin, jolloin voit juhlapäivänä vain keskittyä olennaiseen, eli päivästä nauttimiseen. Käytämme meikkipalveluihin luomusertifioitua Australialaista Zuii Organic -kukkaismeikkisarjaa, mistä löytyy kattava ja runsaspigmenttinen sävyvalikoima.

MEIKKIOPASTUS

Jos kaipaat ammattilaisen vinkkejä tai uusia tuulia meikkaukseen, haluat testailla uusia sävyjä, oppia uusia tekniikoita, tai tutustua luonnonkosmetiikan meikkituotteisiin, meikkiopastus on tähän oiva tilaisuus. Opastukseen varaamme aikaa 90 minuuttia, ja opastuksen päätteeksi saat mukaasi vapaavalintaisia meikkituotteita opastuksen hinnalla. Meikkiopastus on myös oiva lahjaidea!

MEIKKI-ILLAT

Tule viettämään mukavaa iltaa luonnonkosmetiikan meikkituotteiden pariin vaikkapa ystävä- tai työporukan kanssa, tai osana esimerkiksi polttareita, pikkujouluja, tai syntymäpäiväjuhlia. Meikki-illat räätälöimme ryhmän koon ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi, sisältäen esimerkiksi pikameikkejä, meikkivinkkejä, tai tuoteopastusta. Illan aikana tarjoamme pientä purtavaa, ja tuotteistamme -15% alennuksen.

Kysy tarjous!